Albergan toimitilat

Tulevaisuuden tukikohta yrityksellesi.

Tarjoamme vuokralle toimitiloja, joissa viihtyisimme itsekin. Tilojen mukana tulee toimiva ja moderni työympäristö sekä kasvualusta kehittyville yrityksille.

Alberga on suosittu toimitilakohde, eikä suotta. Monia kiinnostaa helppo ja keskeinen sijainti sekä kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta.

Kohde soveltuu kaikenkokoisille yrityksille, jotka arvostavat uudenlaisten toimitilojen mahdollistamaa työhyvinvointia ja tuottavuutta.

Tutustu viitteelliseen virtuaaliesittelyyn

Tämä on kuvitteellinen esimerkki toimitilatoteutuksesta Albergassa. Voit liikkua tilassa hiiren tai nuolinäppäinten avulla. Painamalla play-painiketta liikut tilassa automaattisesti. Esimerkkitilan koko on 205 m².
 
Voit klikata kalustetun pohjakuvan suuremmaksi.

Viihtyisät yhteiset tilat

Alberga tukee yhdessä tekemistä ja antaa tilaa myös yksilöllisyydelle. Business Parkin viihtyisät aulatilat kutsuvat astumaan peremmälle, ja yhteiskäyttöiset neuvottelutilat toimivat omien tilojen jatkeena. 
B–E-taloja yhdistävä atrium tarjoaa mahdollisuuden taukoihin ja virkistäytymiseen. Tässä Synergiaraittinakin tunnetussa avoimessa tilassa tapaat muita albergalaisia, ja tila sopii myös isompienkin tilaisuuksien järjestämiseen.