Albergan
vuokrattavat toimitilat

Espoon Leppävaarasta tulevaisuuden tukikohta yrityksellesi.

Tarjoamme vuokralle toimitiloja, joissa viihtyisimme itsekin. Toimitilojen mukana tulee toimiva ja moderni työympäristö sekä kasvualusta kehittyville yrityksille.

Alberga on suosittu toimitilakohde Leppävaarassa, eikä suotta. Monia kiinnostaa helppo ja keskeinen sijainti Espoossa sekä kaikki tarvittavat palvelut saman katon alla. Leppävaaran lähialue tarjoaa myös runsaasti palveluita.

Toimitilakohteena Alberga soveltuu kaikenkokoisille yrityksille, jotka arvostavat uudenlaisten vuokrattavien toimitilojen mahdollistamaa työhyvinvointia ja tuottavuutta. Katso alta vapaat toimitilamme.

Miltä uudet toimitilanne voisivat näyttää?

Klikkaa toimitilan pohjakuva suuremmaksi

Autamme sinua löytämään yrityksellesi sopivan kokoiset tilat, jossa henkilöstösi viihtyy. Albergan yhteisten tilojen ja vuokrattavien kokoustilojen ansiosta et tarvitse yhtä paljon neliöitä omaa toimitilaa varten. Kun yrityksesi kasvaa, voimme usein tarjota soveltuvaa tilaa saman katon alta.

Tässä pääset tutustumaan viitteelliseen toimitilatoteutukseen Albergassa. Esiteltävän toimitilan koko on 205 m². 

Viihtyisät yhteiset tilat

Alberga tukee yhdessä tekemistä ja antaa tilaa myös vuokralaisten yksilöllisyydelle. Business Parkin viihtyisät aulatilat kutsuvat astumaan peremmälle, ja monipuoliset neuvottelutilat toimivat omien toimitilojen jatkeena. 
Meillä järjestät myös tapahtumat ja opetustilaisuudet vaivattomasti. Tunnelmallinen Alberga Loft- edustustilamme sopii rentoon ajanviettoon työkavereiden tai vieraiden kanssa. Loftissa on puitteet myös perinteisen kokouksen järjestämiseen. 

Synergiaraitti

Albergan B–E-taloja yhdistävä valoisa atrium tarjoaa mahdollisuuden taukoihin ja virkistäytymiseen työpäivän aikana. Tässä Synergiaraittinakin tunnetussa avoimessa tilassa tapaat muita albergalaisia, voit siis löytää yrityksellesi uuden yhteistyökumppanin tai asiakkaan kahvikupin ääreltä.

Synergiaraitti on albergalaisten olohuone, minne voit kokoontua tiimisi kanssa palaveriin tai lounaalle. Tilaa voidaan käyttää myös yrityksenne isompienkin tilaisuuksien järjestämiseen.