Toimitilapalvelut
vuokralaisille

Toimitiloissamme pystyt keskittymään työhön, me hoidamme muun.

Albergassa arki rullaa. Palvelumme on suunniteltu toimitilojen vuokralaisia kuunnellen. Haluamme taata sen, että aikaasi kuluu vähemmän turhaan ja enemmän olennaiseen. Siksi meillä on runsaasti liiketoimintaa tukevia palveluita, joilla arki sujuu, ja vieläpä viihtyisässä ympäristössä. 

Aulapalvelu

Asiantunteva aulapalvelu huolehtii arjen sujumisesta Albergassa. Aulapalvelu on arkisin paikalla A-talossa klo 8.00–16.00
ja B–E-taloissa klo 7.45–16.00.

Palvelut autoileville

Kellarikerroksessa sijaitsee tilava parkkihalli, jonka yhteydessä on sähköautojen latauspisteet sekä autopesupalvelu. Albergassa on yhteensä 740 parkkipaikkaa.

Palvelut pyöräileville

Albergassa on lämpimät ja lukolliset säilytyspaikat polkupyörille sekä siistit pukeutumis- ja peseytymistilat vuokralaisten yhteiseen käyttöön.

Kokoustilat

Albergassa on yhteensä kahdeksan edustavaa kokoustilaa, joita yritykset voivat vuokrata tilaisuuksiinsa. Lisätietoja tiloista ja niiden varustelusta saat aulapalvelusta. Tarjoilutilaukset hoituvat ravintolasta.

toast

Edustustilat & sauna

B-talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevat Albergan vuokrattavat saunatilat. Niiden yhteydessä on rento edustustila, jossa voi pitää kokouksia ja illanviettoja. Tiedustelut ja varaukset ravintolan kautta.

Ravintolat ja catering

Albergassa sinua palvelee ravintola Antell Alberga, joka tarjoaa arkipäivisin maukasta aamupalaa ja lounasta. Ravintola tarjoaa myös herkut kahvitauoille ja kokouksiin.

Turvallisuuspalvelut

Alberga Business Parkin toimitilojen vartioinnista sekä vuokralaisten ja asiakkaiden turvallisuudesta vastaa Securitas Oy.

Siivous

Kiinteistön yhteisten tilojen sekä vuokrattavien toimitilojen siisteydestä ja siivouspalveluista vastaa Coor Service Management Oy.

Vihersisustus- ja kukkapalvelut

Vihersisustus on helppo tapa lisätä toimiston viihtyvyyttä. Viikko- ja juhlakukat toimittaa Kaivokukka.

Hieronta

Albergassa toimii liikkuva hieroja.
Ajan voit varata suoraan palveluntuottajalta.

Tilasuunnittelu

Albergan vuokrattavat toimitilat taipuvat hyvin yksilöllisiin tilaratkaisuihin. Pyydä tarjous työympäristösi suunnittelusta asiantuntijaltamme.

Muuttopalvelut

Albergassa toimitilat joustavat kun tulee uusia tarpeita. Ja kun on aika muuttaa, yritysmuuttojen ammattilaiset tekevät työn puolestasi.

Albergan lisäpalvelut

Albergan vuokralaisille on tarjolla myös postitus-, puhelinvaihde- sekä kopiointi- ja tulostuspalveluita. Omiin toimitiloihin on vuokrattavissa mm. tietoturvasäiliöitä ja juoma- ja välipala-automaatteja. Työympäristöjen suunnittelussa apuna ovat muutto-, kalustus- ja sisustuspalvelut, lisäksi saatavilla on assistenttiapua.

Me palvelemme albergalaisia